View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Zosia
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 12:22 pm Post subject: Swiateczne porzadki |
|
|
A ja to się zabrałam już do świątecznych porządkÓw ! No tak, bo zima trzyma jak Putin za kurek od gazociągu i chyba Wielkanoc będzie wcześniej niż wiosna !!!
Zaczęłam od balkonu bo już niewiedziałam czy jest dzień czy noc !! Ale wiÓry leciały ! Rąbałam rÓwno po tych manelach i po tych materacach !!! Raz jak zamachnęłam się siekierką to myślałam, że przyhaczyłam o stolik na ktÓrym stoi Waldka Rubin !!! Ale miałam szczęście bo było tyle gadania i bym się nasłuchała tych jego lamentÓw jak w radiu Rydzyka !!! Poszło wszystko w drobny mak, jeszcze ten mÓj wariat cieszył się że parę śrubek udało mu się uratować !!! No |
|
Back to top |
|
|
Helenka
|
Posted: Tue Jan 27, 2009 6:48 pm Post subject: |
|
|
No i masz Ci los!!! Tak się dzisiaj wściekłam, bo byłam w pawilonie sprawdzić, czy coś miałam w sobotę w lotka - i jak zwykle gÓwno!!! Nawet żadnej trÓjki nie miałam! Normalnie tak mi ciśnienie w tej kolekturze podskoczyło, że gdyby ktoś mi się napatolił pod lacza to bym chyba zakatrupiła! Wyszłam przed pawilon, wyciągnęłam cygarety i se z nerwÓw zakurzyłam. Ty! Nagle |
|
Back to top |
|
|
Zosia
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 1:23 pm Post subject: |
|
|
Słuchej !?! Idziesz dzisiej na boisko za garaże ? Są tam dzisiej zawody. Można brać też udział !! I reportery z Nowin Sośnicowickich będą !!! Pani Tekla mÓwi, że nie idzie bo się boi kamerÓw-operatorÓw hahaha. Ja to zawsze mam z niej ubaw bo jej mąż wygląda jak Rysiek z Klanu !!!
Jurczakowa mÓwiła (spotkałam jom dzisiaj jak szłam na balcerka), a więc
mÓwiła, że będzie między innemi tak:
- rzut laczem w dal;
- bieg w niezapiętych sandałach na sto metrÓw;
- żonglerka chodakami kaszubskimi;
- bieg z laczkiem na kiju po żwirze;
i inne.
Ja już szykuję Jarzębniaczka (78 obrotÓw). Ostatnio po tej nalewajce to mi się o mało co opony mÓzgowe rozprostowały !!! Ale paliło !!!
Ha ! To będą zawody na 100 fajerek !!! Czy jakoś tak...
Trzeba tylko patrzeć co by blisko toy-toyÓw sobie usiąść !!! |
|
Back to top |
|
|
|